4 Yıl Garanti , Peşin Fiyatına 12 Taksit ve
10.000TL World Puan Avantajını Kaçırmayın!

HEMEN İNCELE
Yükleniyor...

Peşin Fiyatına 6 Taksit ve 10.000 TL değerinde Worldpuan Fırsatı*

Yapıkredi World Kartlarına Peşin Fiyatına 6 Taksit

Son Gün

31 Ekim 2025

Kampanya Koşulları

  • World kampanyası kapsamında 1 - 31 Ekim 2025 tarihleri arasında Monster mağazalarından ve online mağaza www.monsternotebook.com.tr 'den tek seferde yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunulacaktır. Taksit kampanyasına Yapı Kredi Worldcard, Vakıfbank Worldcard ve Albaraka Worldcard’lar dahildir. Anadolubank Worldcard’lar, Business kartlar, Eko Kartlar dahil değildir.
  • World kampanyası kapsamında 3 Ekim - 3 Kasım 2025 tarihleri arasında Monster mağazalarından ve online mağaza www.monsternotebook.com.tr 'den tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 70.000 TL ve üzeri alışverişlere 10.000 TL değerinde Worldpuan kazanılmaktadır. Kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş üzerinden Worldpuan kazanılacaktır.
  • Puan kampanyasına yalnızca bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez ve ilk alışverişinden puan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır.
  • Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.
  • Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.
  • Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan puanlar 10 Kasım 2025 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 10 Aralık 2025’tir. Kullanılmayan puanlar 11 Aralık 2025 tarihinde geri alınacaktır.
  • Business kartlar, Eko Kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.
  • Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır. Kampanyaya katılmak için iPhone veya Android cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Monster Bilgisayar Teknoloji Ürünleri Anonim Şirketi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.
  • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 1-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS'lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ("Yapı Kredi") tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni okuyabilirsiniz. Metni okumak için: Haberler